Marina Knežević

Marina Knežević

Marketing Director, Kraš

Marina Knežević visoko je kvalificirana stručnjakinja sa 16 godina iskustva u maloprodaji i FMCG-u, a trenutno radi kao direktorica marketinga i razvoja u Krašu.
Stekla je iskustvo na različitim pozicijama u Agrokor grupi na izvršnim pozicijama, uključujući ključne strateške marketinške projekte, segmentaciju lojalnih kupaca, promociju cijena, razvoj brenda i proizvoda, istraživanje tržišta, internu i eksternu komunikaciju, marketinške i imidž kampanje i trade marketing, određivanje prioriteta i upravljanje višestrukim projektima unutar vremenskih i proračunskih ograničenja.
Imala je priliku raditi u različitim industrijama (maloprodaja, FMCG, online) marketing u različitim tvrtkama (oglašavanje, promocija, brand marketing, loyalty, crm, kreativni, trgovinski marketing, događanja, strategije komuniciranja brendova) što je bilo sjajno iskustvo za kasnije visoke marketinške pozicije u Agrokor grupi, jednoj od vodećih tvrtki u proizvodnji hrane i pića u Adria regiji.
Kao CMO s 10 godina iskustva, još uvijek je željna znanja, učenju novih tehnologija i različitih pristupa u izgradnji brendova i ljudi.

Kompanija

Program