EMOCIJA. VRIJEME. ODRŽIVOST.

Marketinški tsunami u FMCG-u ponovno će preplaviti Zagreb! I ovog proljeća pripremili smo vam izbor vrhunskih predavača iz Hrvatske i svijeta te pregled relevantnih tema koje nam svakodnevni poslovni izazovi nameću. Ove godine u fokusu su potrošači, a naši će govornici dati odgovor na pitanje kako je hodati u njihovim cipelama.

Detaljnije

U CIPELAMA POTROŠAČA

Način na koji živimo dramatično se promijenio u posljednjem desetljeću. Što to znači za prehrambene proizvode u sektoru robe široke potrošnje? U fokusu ovogodišnjeg FMCG Marketing Summita nalaze se brandovi i potrošači, a svaki sudionik dobit će uvid u najnovije informacije i aktualne trendove u brzorastućem sektoru.

Detaljnije

3. FMCG Marketing Summit pomaknut na 27.5.2020.

Vođen velikom odgovornošću, organizacijski tim FMCG Marketing Summita donio je odluku promijeniti datum održavanja konferencije sa 17. ožujka na 27. svibnja 2020. Vidimo se u MSU-u kada ćemo vam donijeti najnovije trendove iz svijeta
FMCG marketinga te vas staviti u cipele potrošača kroz temu konferencije EMOCIJA. VRIJEME. ODRŽIVOST.

 

Detaljnije

FMCG Marketing Summit 2021. u online formatu

3. FMCG Marketing Summit održat će se 18. svibnja 2021., a sudionici će ga moći pratiti putem YouTubea, Facebooka i LinkedIna.

Kako dobra stara poslovica kaže: Svako zlo za neko dobro. Upravo zato, donosimo vijest koja će razveseliti mnoge marketingaše, poslovnjake i ostale sudionike FMCG industrije.

Detaljnije

Snovi, vizija, stvarnost

Možda jest floskula, ali je točna, da kad radiš ono što voliš, s neprestanom željom za usavršavanjem, to je najveća motivacija!

Detaljnije

Sve počinje i završava s potrošačem

Motivira me nužnost brze reakcije na podražaje s tržišta, potraga za inovacijom koja će u datom trenutku značiti radikalnu promjenu, mogućnost promptne evaluacije, brzih lekcija i njihove primjene.

Detaljnije

Kupac preferira lokalno i sljedivo

Kupac preferira lokalno i sljedivo, sigurnost i čistoću (Covid-19!) na prodajnome mjestu, želi interakciju s trgovinom preko društvenih mreža i aplikacija te očekuje dostavu do kuće. Želi kupovati brzo i sigurno te mrzi defekture bitnog asortimana (out of stock situacije). 

Detaljnije

Od hrvatskog sna do američke stvarnosti

Ništa nije nemoguće, samo to trebate jako željeti i potruditi se da želju pretvorite u stvarnost. 

Detaljnije

Snacking made right

Društveno odgovorno poslovanje odavno nije luksuz, naprotiv, rekla bih da je MUST HAVE svake kompanije.

Detaljnije